Hey, kei leuk dat je mijn website bezoekt!

 

Mijn naam is Ine. Als voormalig kleuterjuf en trotse mama van twee prachtige dochtertjes hou ik gewoonweg van glunderende en glimlachende gezichtjes. Het plezier van kinderen geeft me elke dag weer een big smile. Met dat positief gevoel moest ik iets doen.
Dus startte ik Inemineke. 

In het creatieve nest dat mijn man en ik in Beerse bouwden, combineer ik passie en ambacht om het spel en de fantasie van kinderen te prikkelen. En dat met wolvilten speelgoed en decoratie. Om kinderkamers kleurrijk op te fleuren en speelkamers tot leven te brengen.

Starten doe ik altijd met kwalitatieve producten. De wolvilt haal ik in Nederland en verwerk ik op mijn werktafel tot unieke creaties. Duurzaam, handgemaakt én lekker zacht.
Daarboven is de wolvilt die ik gebruik door zijn natuurlijke oliën, vocht- en vuilafstotend. Want proper en net speelgoed willen we allemaal voor onze kindjes. 

Eindigen doe ik natuurlijk pas als de geschenkjes ook echt hun dienst bewijzen. Gelukkig huppelen er daarvoor twee perfecte proefkonijnen in huis rond. Geglunder en gelach doorheen de kamer? Dan weet ik: mijn missie is geslaagd.

Even stilzitten, dat lijkt dan de logische volgende stap. Maar nee hoor. Ik kijk er meteen naar uit om nog meer kindjes blij te maken met mijn creaties!

- Ine